Om Fotografen

Vem är jag då? Jag heter Lenica och är en kattälskande dalkulla som är uppvuxen och bor i den lilla byn Rörbäcksnäs. I yngre dar ville jag självklart jobba med djur, framför allt hästar. Jag växte ifrån intresset tillslut och skaffade mig en ny hobby. Fotografering. 

 

Jag har alltid tyckt om att titta på bilder. Speciellt när man åker hem till sina mor- och farföräldrar. Att faktiskt kunna se upplevelser som man hade glömt bort för stunden. Jag tyckte att gå linjen Media på gymnasiet var en superbra idé. Min familj stöttade mig till hundra procent. Men ändå fick man höra från andra att man inte blir något om man går media. Det är inget riktigt jobb. Det gjorde att jag ville motbevisa dessa fördomar och jag jobbade stenhårt för det jag ville bli.

 

2015 gick min lillasysters bästa vän bort i cancer. Hon blev bara 15 år. Det var då jag insåg på riktigt hur viktigt alla dessa bilder är. När man väl tar den där bilden på semestern, kan de kännas lite konstigt eller onödigt just för stunden. Men det är dom bilderna som är det viktigaste vi har. Därifrån utvecklades mitt intresse ännu mer. 

divider.png

5 fakta om mig

Jag älskar katter - kanske lite för mycket.

Och ja, jag pratar med mina katter.

Jag är väldigt pysslig av mig och nu håller jag även på med att utbilda mig till Nagelterapeut.

Min svaga punkt är kakor - speciellt Ballerinakakor. 

För mig är välmående och lugn i mig själv väldigt viktigt. Därför håller jag på ganska mycket med yoga och stärkande kristaller.

Något jag hade velat testa på är att hoppa fallskärm. 

divider.png
Boka fotografering
arrow&v
arrow&v

eller

arrow&v

Tack för att du vill boka mig som fotograf! Jag återkommer till dig inom kort!

divider.png