Gravidfotografering

Wow. Tänk dig. Du bär på ett liv inom dig. Hur underbart är inte det? Många gånger kan en graviditet kännas väldigt jobbig och skrämmande. En graviditet ska vara något du vill komma ihåg, inte något du vill glömma och aldrig göra om. Som kvinna är du stark och som mamma är du ännu starkare. Du är super vacker, både på insidan och utsidan.  Det är vad jag vill fånga i mina bilder. Med mina bilder vill jag att du minns första gången du fick reda på att du var gravid. Jag vill att du kommer ihåg första gången du fick se ditt barn på ultraljudet och hur det fick dig att känna. Första gången du kände ditt barn sparka mot in hand, visst kändes det underbart? 

Under gravidfotograferingen lägger vi all fokus på dig och hur du (och minisen) känner. Du kommer få en upplevelse som du kommer minnas med ett leende. 

Jag rekommenderar fotografering 2 månader innan barnfödsel.

_mg_8659-1.JPG

Avslappnad fotografering

Att vara nervös framför kameran är något vi alla känner. Därför slipper ni ställa er i stela poser med ansträngda leenden. Ni är här för att ha kul och det ska ni också få ha.

Om Fotografen

Vem är jag då? Jag heter Lenica och är en kattälskande dalkulla som är uppvuxen och bor i den lilla byn Rörbäcksnäs. I yngre dar ville jag självklart jobba med djur, framför allt hästar. Jag växte ifrån intresset tillslut och skaffade mig en ny hobby. Fotografering. 

 

Jag har alltid tyckt om att titta på bilder. Speciellt när man åker hem till sina mor- och farföräldrar. Att faktiskt kunna se upplevelser som man hade glömt bort för stunden. Jag tyckte att gå linjen Media på gymnasiet var en superbra idé. Min familj stöttade mig till hundra procent. Men ändå fick man höra från andra att man inte blir något om man går media. Det är inget riktigt jobb. Det gjorde att jag ville motbevisa dessa fördomar och jag jobbade stenhårt för det jag ville bli.

 

2015 gick min lillasysters bästa vän bort i cancer. Hon blev bara 15 år. Det var då jag insåg på riktigt hur viktigt alla dessa bilder är. När man väl tar den där bilden på semestern, kan de kännas lite konstigt eller onödigt just för stunden. Men det är dom bilderna som är det viktigaste vi har. Därifrån utvecklades mitt intresse ännu mer. 

divider.png

5 fakta om mig

Jag älskar katter - kanske lite för mycket.

Och ja, jag pratar med mina katter.

På fritiden gör jag hantverk hemma av olika slag. Kan vara allt från väggbonader, småhyllor,och dekorationer.

Min svaga punkt är kakor - speciellt Ballerinakakor. 

För mig är välmående och lugn i mig själv väldigt viktigt. Därför håller jag på ganska mycket med yoga och stärkande kristaller.

Något jag hade velat testa på är att hoppa fallskärm. 

_mg_8523.JPG

Rubin

1 timmes fotografering utomhus

Fotograferingen sker på utvald plats i ca 1 timme. Du är får väldigt gärna komma med egna förslag om plats.

Klänning

För att ge dig det lilla extra har jag tre gravidklänningar som går att låna. Självklart går det bra att använda dina egna kläder om du känner dig mer bekväm i det.​

Urval

Efter fotograferingen kommer du få välja ut dina favoritbilder i ett webbgalleri. Länken skickas via mail inom en vecka efter fotograferingen.

5 bilder

I detta paket ingår det 5 högupplösta och redigerade bilder på dig och din babybump. Skulle du vilja ha fler så går det jättebra att köpa till extra.

Leverans

Du kommer få dina bilder levererade i ett webbgalleri, där du kan ladda ner dina bilder, inom 3 veckor efter första urvalet. 

8000 kr

_mg_8680-1.JPG

Diamant

2 timmars fotografering utomhus

Fotograferingen sker på utvald plats i ca 1,5 timme. Du är får väldigt gärna komma med egna förslag om plats.

Klänning

För att ge dig det lilla extra har jag tre gravidklänningar som går att låna. Självklart går det bra att använda dina egna kläder om du känner dig mer bekväm i det.

Blomkrans & Bukett

Det går även att välja en blomkrans och/eller en blombukett om du vill det. Detta väljer du i bokningsförfrågan. Detta ingår i priset!

Urval

Efter fotograferingen kommer du få välja ut dina favoritbilder i ett webbgalleri. Länken skickas via mail inom en vecka efter fotograferingen.

10 bilder

I detta paket ingår det 10 högupplösta och redigerade bilder på dig och din babybump. Skulle du vilja ha fler så går det jättebra att köpa till extra. Det ingår även 3 st 10x15 cm framkallningar från fotograferingen.

Leverans

Du kommer få dina bilder levererade på ett unikt USB-minne inom 3 veckor efter första urvalet. 

12 000 kr

divider.png