Gravidfotografering i Dalarna

Wow. Tänk dig. Du bär på ett liv inom dig. Hur underbart är inte det? Många gånger kan en graviditet kännas väldigt jobbig och skrämmande. En graviditet ska vara något du vill komma ihåg, inte något du vill glömma och aldrig göra om. Som kvinna är du stark och som mamma är du ännu starkare. Du är super vacker, både på insidan och utsidan.  Det är vad jag vill fånga i mina bilder. Med mina bilder vill jag att du minns första gången du fick reda på att du var gravid. Jag vill att du kommer ihåg första gången du fick se ditt barn på ultraljudet och hur det fick dig att känna. Första gången du kände ditt barn sparka mot in hand, visst kändes det underbart? 

Under gravidfotograferingen lägger vi all fokus på dig och hur du (och minisen) känner. Du kommer få en upplevelse som du kommer minnas med ett leende. 

Jag rekommenderar fotografering 2 månader innan barnfödsel.

Avslappnad Fotografering

Att vara nervös framför kameran är något vi alla känner. Därför slipper ni ställa er i stela poser med ansträngda leenden. Ni är här för att ha kul och det ska ni också få ha.

Noga utvalda platser

För att ni ska få den bästa upplevelsen under fotograferingen, rekas mina fotoplatser väldigt noga innan utsatt datum. Det går att fotografera året om och därmed har jag plaster som passar alla årstider.

På dina villkor

All fotografering sker enligt dina villkor. Det blir mycket bättre bilder när du känner dig bekväm och lugn. Ta din tid och känn efter hur du känner och mår.

divider.png

5 fakta om mig

Jag älskar katter - kanske lite för mycket.

Och ja, jag pratar med mina katter.

På fritiden gör jag hantverk hemma av olika slag. Kan vara allt från väggbonader, småhyllor,och dekorationer.

Min svaga punkt är choklad skorpor.

Jag är utbildad nagelterapeut. Tog mitt diplom i

september 2020.

Något jag vill testa på är flerdagars ritt i USA. 

Om Fotografen

Vem är jag då? Jag heter Lenica och är en kattälskande dalkulla som är uppvuxen och bor i den lilla byn Rörbäcksnäs. I yngre dar ville jag självklart jobba med djur, framför allt hästar. Jag växte ifrån intresset tillslut och skaffade mig en ny hobby. Fotografering. 

 

Jag har alltid tyckt om att titta på bilder. Speciellt när man åker hem till sina mor- och farföräldrar. Att faktiskt kunna se upplevelser som man hade glömt bort för stunden. Jag tyckte att gå linjen Media på gymnasiet var en superbra idé. Min familj stöttade mig till hundra procent. Men ändå fick man höra från andra att man inte blir något om man går media. Det är inget riktigt jobb. Det gjorde att jag ville motbevisa dessa fördomar och jag jobbade stenhårt för det jag ville bli.

 

2015 gick min lillasysters bästa vän bort i cancer. Hon blev bara 15 år. Det var då jag insåg på riktigt hur viktigt alla dessa bilder är. När man väl tar den där bilden på semestern, kan de kännas lite konstigt eller onödigt just för stunden. Men det är dom bilderna som är det viktigaste vi har. Därifrån utvecklades mitt intresse ännu mer. 

Vanliga frågor!

Vart kommer vi vara?


Jag utgår alltid från Rörbäcksnäs och Sälen. Jag har mina favroitställen genom hela fjället. Några av platserna brukar jag besöka även privat eftersom dom är så fina. Men har du något önskemål på plats så tar jag gärna emot några tips! :)
Vad händer om det blir dåligt väder?


Jag håller alltid koll på väderprognosen för dagen när fotograferingen kommer hålla hus. Skulle det visa sig att det blir regn och rusk, så bokar vi om fotograferingen utan extra kostnad. Mulet inkluderar inte i dåligt väder. När det är mulet ute blir det jämnare ljus i bilden och kan bli enklar att få bort alla oinbjudna skuggor. Men är du mer intresserad över en bild med solsken så bokar vi självklart om.
Vad ska jag ha på mig under fotograferingen?


Jag har tre gravidklänningar som jag gärna lånar ut till dig. En vinröd och två rosa. Men känner du dig mer bekväm i dina egna kläder, så får du självklart ha dom. Behövs det så ger jag dig gärna några tips :)
Går det att ha blommor i fotograferingen?


Absolut! I mitt andra paket Förtroende kan du välja till en blomkrans för endast 550 kr extra.
När behöver jag boka min fotografering?


Boka gärna så snart som möjligt, eftersom det är många som bokar nu och tiderna går åt fort. Jag rekommenderar en tid för fotografering ungefär 2 månader innan Bf :)
Kan jag bli fotad med min man och ev. andra barn?


Efter en enskild fotografering med endast den blivande mamman, så ska vi nog kunna knö in lite bilder med den blivande pappa eller de andra barnen också :)

divider.png
divider.png
Underbar!

INFO

När vi har varit i kontakt och färdigställt bokningen, kommer jag

skicka ut en informationssida med allt du behöver inför 

fotograferingen. 

CA 1 H FOTOGRAFERING

Vi fotograferar utomhus på utvald plats i ca en timme. 

KLÄNNING

Jag erbjuder en av tre stycken klänningar att låna ut

till dig, om du vill.

BILDVISNING

Inom en vecka efter fotograferingen,

skickar jag bilderna till ett webbgalleri där ni får välja ut de 

bilder ni vill ha levererade.

5 st DIGITALA BILDER

I detta paket ingår 5 st högupplösta digitala bilder för fri användning. Självklart går det bra att köpa till extra bilder om ni vill det.

Ju fler desto bättre ❤︎

BILDLEVERANS

Leveransen av de redigerade bilderna sker 3 veckor efter första bildvisningen. Dessa levereras via ett webbgalleri. 

3700 kr

Förtroende!

INFO

När vi har varit i kontakt och färdigställt bokningen, kommer jag

skicka ut en informationssida med allt du behöver inför 

fotograferingen. 

CA 1-2 H FOTOGRAFERING

Vi fotograferar utomhus på en utvald plats i ca en timme.

KLÄNNING

Jag erbjuder en av tre stycken klänningar att låna ut

till dig, om du vill.

BLOMMOR

Lyxa till det med en krans!

En blomkrans går att välja till detta paket för endast 550 kr.

BILDVISNING

Inom en vecka efter fotograferingen,

skickar jag bilderna till ett webbgalleri där ni får välja ut de 

bilder ni vill ha levererade.

5 st DIGITALA BILDER

I detta paket ingår 5 st högupplösta digitala bilder för fri användning. Självklart går det bra att köpa till extra bilder om ni vill det.

Ju fler desto bättre ❤︎

1 st FÖRSTORING

Det ingår även 1 st 30x40 förstoring på Fine-Art papper. 

BILDLEVERANS

Leveransen av de redigerade bilderna sker 3 veckor efter första bildvisningen. Dessa levereras på ett unikt USB-minne. 

7800 kr

divider.png
Skicka en bokningsförfrågan!
arrow&v
arrow&v

eller

arrow&v

Tack för din bokningsförfrågan!